Пророчествата на Толтеките (2008)

Пророчествата на Толтеките (2008)
Описание
Ключови думиЕзотерия, Окултизъм
Брой страници96

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Дон Мигел Руис – нагуал и майстор на намерението – е посветил живота си да разкрива и споделя с хората от целия свят мъдростта на толтеките. Той дълбоко и искрено вярва, че съвременния човек притежава голям потенциал и вътрешна сила и е призван да промени света, да се освободи от оковите на страха и да съгради рая на земята.
В своите пророчества дон Мигел предсказва бъдещето на човечеството и ролята на всеки от нас в предстоящите събития.

Първо пророчество:
Роди се Шестото Слънце...

Второ пророчество:
Бог се пробуди...

Трето пророчество:
Интуицията – основна сила...

Четвърто пророчество:
Раят е на земята.

Според дон Мигел, като същества, живеещи под лъчите на Шестото Слънце, сме достигнали до достатъчно високо ниво на съзнание, за да можем да загърбим страха, войните, омразата и гнева и да заживеем в мир, хармония и равновесие. В идващите години все повече и повече хора ще се пробудят и ще тръгнат по пътя на светлината. Дълбоко в сърцето си всеки от нас предусеща раждането на новия свят, свят на лична свобода, радост и любов.
\"Не е случайно, че държите в ръка тази книга\" - казва дон Мигел - \"всеки, който чете тези редове, ще получи помощ и вдъхновение да се освободи от болката и да прегърне радостта на пълноценното съществуване\".

Промяната може да се роди във всеки един ум.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^