Провиденето Басенджи (ISBN: 9789544880903)

Провиденето Басенджи (ISBN: 9789544880903)
Описание
Странна мистерия е обхванала предградията на Вашингтон. Сам Йоханек - аналитик, отговорен за поредица от свръхсекретни документи в оръжейния бизнес - драстично се променя пред очите на всички. Това се изразява в сериозни колебания в настроението му, странни предпочитания към храна и някаква особена форма на амнезия. Никой не подозира, че този човек е обсебен от маниакалната привързаност към кучето си - порода басенджи и преживява поредица от страховити кошмари.
Съпругата му се обръща към психотерапевт. Тревожните събития, които следват по-нататък повеждат читателя в едно динамично пътуване от недрата на Египетската долина на царете до джунглите на Габон. Времето на Сам изтича и съдбата му попада в ръцете на трима души, които са предопределени да разкрият Провидението Басенджи.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^