Психологично консултиране на деца, юноши и родители (2007)

Психологично консултиране на деца, юноши и родители (2007)

Психологично консултиране на деца, юноши и родители (2007)

от 9,00 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Книгата „ПСИХОЛОГИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ НА ДЕЦА, ЮНОШИ И РОДИТЕЛИ, споделя практическия опит на психотерапевта в психологичното консултиране. В нея се акцентира върху важни моменти от консултативния процес – първи прием, първо интервю, най-чести проблеми, които водят родителите и децата в консултативния кабинет, паралелна работа с деца и родители, идеята за края на консултирането като отворено пространство. Текстът осмисля многогодишната консултантска работа, предлагана в рамките на Центъра за психосоциална подкрепа за деца на въраст от 1 до 18 години и техните родители, чрез теоретичните идеи на Зигмунд Фройд, Мелани Клайн, Доналд Уиникът, Франсоаз Долто.
Диана Циркова е доктор по психология, психотерапевт, психоаналитик във формиране и директор на Център за психосоциална подкрепа. Преподава „Консултативна психология в Бургаски университет „Проф. Асен Златаров и води курсовете „Тълкуване и психодрама на приказки и „Основни психологични теории в развитието през призмата на драмата в магистърска програма „Артистични психосоциални практики на Нов български университет.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^