Пунгьон (ISBN: 9789545231476)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Пътуване, Туризъм
Езикбългарски
Брой страници150
Тегло271

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Пунгьон е сборник от кратки разкази за азиатски държави, които са развълнували и вдъхновили авторката Мая Бонева, чиято професионална съдба е тясно свързана с Азия.
Естествен център на книгата е Южна Корея, защото именно там тя е престояла най-дълго, имала е най-много на брой срещи с хора от различни слоеве на обществото или представители на държавни и частни институции. Още една причина, както самата тя изтъква в книгата е 25-та годишнина от установяването на дипломатически отношения между Република Корея и Република България.
Независимо че на пръв поглед става дума за различни държави, както по общественополитическ о развитие, така и в своята духовност и култура, общото е добронамереното търсене на човека, градивния пример, усърдието, в които се корени шеметният възход на азиатските държави.
Успоредно с това „Пунгьон е една ненатрапчива изповед на човек, излязъл в пенсия. Дали ще четем книгата като оптимистичен пример за жизненост или като помощно средство за любознателни, „Пунгьон е увлекателна приказка, която скъсява разстояния и предизвиква апетита на умеещите да четат и между редовете.
Самата дума пунгьон означава пейзаж, а също и онази малка камбанка, най-често в Азия е рибка, която поставят на четирискатните покриви на азиатските храмове, защото е изключително чувствителна и предупреждава за бури или други злини.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^