Pуски език за 6. клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541807231)

Pуски език за 6. клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541807231)

от 4,05 лв 2 оферти
Описание
Сборникът с тестови задачи за 6. клас е предназначен за подготовка на учениците, изучаващи руски език като първи чужд.

Той съдържа 10 теста, разработени върху учебния материал по руски език за 6. клас. При съставянето на тестовете се използва формата на Министерство на образованието, младежта и науката за външно оценяване в края на годината по чужд език.

Тестовете съдържат текст за слушане (текстове за слушане са поместени в края на сборника) с 8 задачи с множествен отговор за проверка на разбирането при слушане; езикови задачи – 9 задачи с избираем отговор по основните езикови категории от учебния материал; текст за четене с 8 задачи с множествен отговор за проверка на разбирането при четене.

Текстовете за слушане и четене са съобразени с възрастта на учениците, техните интереси и отразяват стилистичните жанрове, заложени в програмата – кратки съобщения, интересни факти, разказчета, приказки, популярни текстове, написани на стандартен език и по тематичните области от учебната програма по руски език.

В края на учебното помагало са поместени верните отговори. Сборникът е подходящ за провеждане на изходен тест от учителя, за подготовка за външното оценяване в 6. клас, както и за самостоятелна работа на учениците.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^