Първите 48 (ISBN: 9789545301025)

Първите 48 (ISBN: 9789545301025)
Описание
Джейн Редмън, репортерка във "Вашингтон Пост", започва разследване за корупция по висшите етажи на властта, когато внезапно изчезва.

Докато полицията търси мотиви за отвличане, баща й - зле платен адвокат - няма нужда да наднича в списъка със заподозрените. Догадките му го карат незабавно да започне собствено издирване, подкрепян единствено от приятеля си Майк Тъбс. Като бивш полицай, Том Редмън знае много добре, че ако не бъдат открити в първите 48 часа, жертвите изчезват завинаги... Още преди двамата с Тъбс да скочат в раздрънкания му стар пикап и да се втурнат към Вашингтон, отброяването на фаталните две денонощия вече е започнало.

В столицата Редмън научава, че дъщеря му е била видяна за последен път в компанията на красив млад адвокат, който вероятно й е обещал достъп до секретни документи... Да продължат по тази следа се оказва неимоверно трудно, но дори вашингтонският лабиринт на властта не може да се сравни със заплетената пътека, която Редмън и Тъбс се налага да извървят по-нататък, лавирайки между заложените капани.

Времето безмилостно изтича, а Том не знае на кого да вярва. Дали е започнал истинската битка, която очаква, или напразно се сражава с призрачни вятърни мелници?
Няма време за грешки. За дъщеря му първите 48 часа могат да се окажат последни.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^