Пътеводител по макроикономика (2014)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЧуждоезична, Икономика, Икономика
Езикбългарски
Брой страници384

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

"Пътеводител по макроикономика" съдържа тестове, задачи, казуси, информационни ресурси, които са предназначени да подпомогнат студентите при обучението и практическата им подготовка по курса „Принципи на макроикономиката". Съдържа теми, които отговарят на съответните теми от учебника. Наред с обобщение на съдържанието на съответната тема, включва рубриките „Важни категории", „Задачи и упражнения" и „Отговори и коментари".
Събина Ракарова е професор 6 НБУ, доктор по икономика в научното направление „Икономико-математич ески методи и модели". Автор е на редица публикации, сред които „Математически методи и модели в политическата икономия", „Система от фактори на икономическия растеж", „Икономическата теория в обучението по бизнес администрация", както и на първите учебници у нас по Микроикономика, Икономика за мениджъри, Индустриална икономика. Съавтор е на първия български учебник „Икономикс", участва в съставянето на първата българска „Икономическа енциклопедия".

Стефан Стефанов е доцент 6 НБУ, доктор по икономика. Специализирал е в Американския университет (Вашингтон), Института за изследване на Изтока и Запада (САЩ), Изследователския отдел към Камарата на общините в Парламента на Великобритания. Изнасял е лекции в Колумбийския университет (Ню Йорк) и в Болонския университет (Италия). Автор е на учебника „Международна икономика" и на публикации по проблемите на прехода от централизирана към пазарна икономика.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^