Пътят на твореца (ISBN: 9789544743635)

Пътят на твореца (ISBN: 9789544743635)
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници254

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

ПЪТЯТ НА ТВОРЕЦА е вдъхновяваща книга за начинаещи и за вече утвърдени имена. Като изхожда от основния принцип, че творческата изява е естествената посока на живота, Джулия Камерън ви предлага дванадесетседмична програма, чрез която да възвърнете своята съзидателност отърсвайки се от най-различни пречки - ограничаващи предубеждения, бариери на страх, които сами издигате пред себе си, завист, чувство за вина, различни форми на зависимост. Програмата е една възможност да замените всичко това с творческо самочувствие и съзидателност.
 
ПЪТЯТ НА ТВОРЕЦА съчетава творчество и духовност. Чрез различни упражнения и занимания, стимулиращи въображението и интуицията за нови идеи, Джулия Камерън показва как с неконвенционални методи можем да се сдобием с по-висша сила, свързваща творчеството на човека със съзидателните енергии на Вселената. Независимо от духовната ви ориентация, въздействащото съчетание на истина, мъдрост и вдъхновение в ПЪТЯТ НА ТВОРЕЦА ще събуди вашата съзидателност.
Книгата е преведена на двадесет езика.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^