Работата, за която сме родени (2011)

Работата, за която сме родени (2011)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници512

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Искате работа, която ви носи повече удовлетворение? Търсите по-креативна и вълнуваща работа? Такава, която да ви позволява да изразите истинската си същност? Трябва да откриете работата, за която сте родени.
Водещият кариерен специалист Ник Уилямс е идентифицирал 12 принципа на работата, за която сме родени. Той ни показва как можем да ги задействаме, за да постигнем невероятен ефект и как можем да използваме вътрешната си сила във всички възможни етапи от професионалното си развитие. „Работата, за която сте родени\" ви помага да определите целта на живота си и ви разкрива как можете да правите пари, като следвате желанията на сърцето си. Тя ще ви помогне да се освободите от ограниченията на статуквото и да откриете начина, по който да изградите работата си отвътре навън, като използвате сърцето, духа, същността и вдъхновението си.
Работата, за която сте родени, е ваше право по рождение - отстоявайте си го!

Ник Уилямс има много успешна кариера по учебник в областта на продажбите, но не се чувства щастлив и пълноценен. В крайна сметка събира смелост да напусне работата си и да последва сърцето си, за да открие какво би искал наистина да направи с живота си.
В момента той е директор на проекта „Алтернативи в Лондон - първокласно средище на водещи автори и лектори от цял свят, основател на проекта „Обичай работата си и утвърден британски и международен лектор и презентатор. Работи като консултант и обучаващ в публичния и частния сектор. Присъства широко в медиите в качеството си на водещ експерт в сферата на професионалното развитие и методите за изразяване на най-доброто у нас чрез работата – нашето сърце и душа. Дейността му помага на разнородни групи хора като адвокати, учители, мениджъри, треньори, лекари, духовни лица, социални работници, хора на свободна практика и безработни.

„Това е една книга, изпълнена с мъдрост и което е по-важно – с вдъхновения, които ще ви покажат как да използвате мъдростта и да запазите автентичността на живота си... Четете и научете как да съхраните живота си, да живеете със сърцето си и оставите магията да се случи. Ако вникнете в посланието на книгата, няма да ви се налага да работите нито ден повече. \"
Бърни Сийгъл
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^