Радвай се на живота! (ISBN: 9789547421240)

Радвай се на живота! (ISBN: 9789547421240)
Описание
Ключови думиФилософия, Психология
Брой страници415

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Луиз Хей, заедно с едни от най-известните автори на книги за самопознание - Уейн Дайър, Дийпак Чопра, Сюзи Орман, Джон Грей, Кристиан Нортроп и други, е събрала житейски мъдрости за щастието, любовта, хармонията и смисъла на живота. С прекрасните си илюстрации и с положителните напътствия за всеки ден, книгата ще помогне на читателя да изпълни живота си с щастие и удовлетворение.
Благодарение на продължителното изследване на дълбините на човешката психика, душевност и взаимоотношенията между хората, авторите са стигнали до формулирането на простички, но силни положителни твърдения. Всекидневното им повторение може да има наистина неподозирано въздействие върху живота на всеки човек. Сентенциите в книгата са изградени върху твърдото убеждение, че любовта във всичките й форми и най-вече към самия себе си е единственото, което ни е необходимо, за да постигнем благополучие в живота.

Радостта е състояние на чисто блаженство и се постига, като даваме утеха и успокоение на другите хора. Ако постъпваме така, всеки ден ще внасяме радост в живота си.
За да постигнете успех в начинанията и кариерата, която сте избрали, трябва да се освободите от убеждението: \"Не мога да го направя. \" Вие можете!
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени.
Ключът към щастието е да разберем, че важно е не какво ни се случва, а как реагираме на онова, което ни се случва.
Помнете хубавото, което ви се е случило. Благодарното сърце привлича повече радост, любов и успехи от неблагодарното.
Освободете се от нуждата да контролирате. Вярвайте в мъдростта на интуицията си и на божествения замисъл.
Късметът идва, когато му се предостави възможност. Посрещнете подготвени тази възможност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^