Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация (ISBN: 9789540907802)

Рак на млечната жлеза с медико-генетична консултация (ISBN: 9789540907802)

от 7,20 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиМедицина
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предлаганото ръководство е предназначено за ползване от лекари онколози и специализанти по онкология в ежедневната им практика. То ги улеснява при използване на класическите генетични методи, при интерпретиране на резултатите от тях и допринася за изграждане на прецизна генетична диагноза. Генетичната диагноза е от съществено значение за лечението и профилактиката на заболяването.
В рамките на популационни проучвания и съвременни изследователски проекти все по-често се прилагат различни генетични методи. Това налага лекарят да има активно отношение при изграждане на диагнозата, насочено да търси фамилна обремененост при пациентите, да умее да ползва резултатите от използваните генетични методи, да прилага към историята на заболяването, и личната амбулаторна карта родословното дърво на конкретния болен.

В първата част на ръководството се отделя внимание на природата на злокачествения процес с поглед към най-честото и социално значимо заболяване - рака на млечната жлеза. С практическа насоченост са разгледани класическите генетични методи - генеалогичен, популационно-генетич
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^