Раз-Крачка към върха (2003)

Раз-Крачка към върха (2003)
Описание
Ключови думиРоман, Романтика
Брой страници616
Тегло550

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Кандис Бушнел е автор на световноизвестните бестселъри "Сексът и градът" и "4 блондинки" ( и двете книги бяхя издадени на български език от ИК Кръгозор през 2003 г. ). Сега тя ще зарадва бългаската публика с последната си книга "разКРАЧКА КЪМ ВЪРХА" - забавно и хапливо надникване в кухнята на най-големите интриги на Ню Йорк Сити. И този път Бушнел остава вярна на своя стил... и на многобройните си почитатели.

"Бушнел обля със студен душ обществеността" - The New York Times Book Review

Джени Уилкокс желае да е на върха. Откакто авторката Кандис Бушнел създаде Кари Бардшоу и "Сексът и градът" не е имало персонаж като Джени Уилкокс - главната героиня на невероятния нов роман на Бушнел. Джени е красавица, все още бореща се за издигане в социалната стълбица и твърдо решена да оцелее в обществото на Ню Йорк Сити. Читателите първо са се запознали с Джени в световноизвестният бестселър "4 блондинки". Сега любимата на всички героиня се завръща с обещаващ договор като модел, с порше "Бокстър" и големи планове.

Докато Джени се забавлява на най-страхотното парти в Хамптънс, читателят се потапя, на пръв поглед, в бляскавия свят на коли за по 100 000 долара, страхотни играчи на поло, медийни акули, и взаимоотношения, чиито скрити цели са достъпни за разбиране само от социалнопроницателни те. Но бъдете нащрек! Докато Джени е привлечена от този свят на прекалено много пари и прекалено малко морал, скрити сили се обединяват, за да я провалят. И все пак така или иначе, Джени Уилкокс е твърде млада и твърде красива, за да пропадне.

"разКРАЧКА КЪМ ВЪРХА" e шумна демонстрация на сили от страна на писателката, която превърна Маноло Бланик във фамилно име. Интересен, тъй като е сътворен от критичен наблюдател, както и хапливо-забавен, романът взима на прицел един свят, в който човек никога не може да бъде достатъчно богат, достатъчно добре облечен или достатъчно високопоставен в обществения елит. Подобно на Джейн Остин или Едит Вартън, Бушнел нежно забожда на шиш една част от обществото, която познава добре, и позволява на читателите си да надникнат в мислите и разговорите на герои, които биха могли да излизат направо от страниците на Vanity Fair (Панаир на суетата). Читателите ще проследят с удоволствие Джени по време на нейните възходи, падения и опитите й да се издигне отново и отново.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^