Различното патенце" и. . . други, не само приказки (ISBN: 9789542915706)

Различното патенце" и. . . други, не само приказки (ISBN: 9789542915706)

от 15,30 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиХудожествена литература, Литература
Езикбългарски
Брой страници304
Тегло498

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Антология съвременни полски пиеси за деца и младежи

Творбите се отличават със значима, универсална проблематика, необикновена фантазия, задълбоченост и разнообразие в трактовката и представянето на света, фин хумор, игра със словото. Те са привлекателни, отговарят на очакванията на децата и младежите, отнасят се с необходимото уважение към интелигентността и особената чувствителност на тази огромна част от театралната зала.

Пиесите се радват на възхищението и одобрението от страна на родители и педагози, удостоени са с вниманието на критиката и журитата, които в различни издания, конкурси и фестивали ги отбелязват по достойнство и награждават.

В антологията са включени пиесите: Приказка за щастието и Всеки змей това го знае от Изабела Дегурска, Голямата ваканция на змейчето Бонавентура от Мачей Войтишко, Зеленият пътешественик или приказка за най-голямата мечта и Еликсир на старостта от Лиляна Бардийевска, Приказка за Рицаря без Кон от Марта Гушньовска, Нищото, Дивата мравка, Адам и Ева от Малина Пшешлуга, В бъчвичка отгледан от Роберт Ярош, Различното патенце от Ивона Кушяк и Цезари Жолински, и Пфу от Малина Пшешуга.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^