Разлики в картинки (2010)

Разлики в картинки (2010)
Описание
Това е сборник с комикси, измислени и нарисувани от съвременни български илюстратори. Той си има тема и тя е различието. Ако не звучеше толкова претенциозно, бихме казали, че темата му е другостта. Мислехме си, че комикс герои ще станат тези неща, които стандартно разпознаваме като различни – цвят на кожата, език, религия, сексуална ориентация... Вместо това героите ни са дървено човече, летящо килимче, мухи и кучета в бяло, странно женско създание с чуден глас, говореща ножица и едно дете супермен.

Осем възрастни и едно момченце: получи се невероятна комбинация от графични стилове и разказвачески идеи – някои мрачни, други смешни, стряскащи или абсурдни. Никакви клишета и никакво нравоучение на тема „различия. Малко от Тарантино, малко от Франкенщайн, но най-вече съвсем оригинално авторско въображение.

Четиво за полувъзрастни. Четиво за очите.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^