Разрушавай - не гради (ISBN: 9789546855077)

Разрушавай - не гради (ISBN: 9789546855077)

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг, Мениджмънт, Право
Езикбългарски
Брой страници204

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Някои бизнес персони считат бизнеса за война - с множество противници и временни съюзници. Те не се доверяват на своите служители, а клиентите си възприемат като „неодушевени единици от клиентската база. Настъпи моментът да преразгледаме правилата за ръководене на бизнеса, докато те все още не са довели вашата фирма до пълен крах.
 От тази книга ще разберете как да водите диалог със служителите си, да изгладите отношенията си с партньорите, да използвате слабите страни на своите конкуренти, за да запазите своя бизнес.
 В първата част на изданието, с конкретни примери се анализира какви решения на ръководителя могат да доведат до разпадане на компанията. Във втората част - как служителите при снизходително отношение от страна на собствениците докарват компанията до банкрут.
 Това е книга за топ грешките на мениджъра, които НЕ бива да бъдат допускани!
Съдържание* Благодарности* Въведение* Бизнес в стил „кошмарЧаст първаРушим своя собствен бизнес* Удар първи. Къде се намирам?* Удар втори. Подкопаваме всички устоиБизнесменът също е почти човекТи авантаджия ли си или партньор?Съсипваме себе си и околнитеТолкова съм самотен!Разменям семейството си за работатаИзпитание чрез страхДа проверим тревожносттаИзпитани е чрез пари* Удар трети. Управляваме, както умеемБизнесменът влиза в роляПотискаме с авторитетЛиберално и демократичноКостюмът отива ли му?Не сме роби„Наполеон„Душа-
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^