Развий лидера в теб (ISBN: 9789543211883)

Развий лидера в теб (ISBN: 9789543211883)
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Ако вече сте прочели бестселъра „Двадесет и едно незаменими качества на лидера\" от Джон К. Максуел, попълнете своята лидерска библиотека с фундаменталната книга на същия автор „Развий лидера в теб\".
В тази запомняща се творба, продадена вече в тираж над 750 000 копия, доктор Максуел споделя своя опит в изкуството да се изграждат изключителни лидери. Ако бъдат приложени във вашия живот - и в живота на вашата организация, - тези доказани от времето принципи ще донесат положителна промяна посредством личен интегритет и самодисциплина.
Независимо от това къде се намирате върху стълбата на лидерството, книгата ще ви вдъхнови да въодушевите останалите чрез отговорно и прозорливо лидерство.
Ако имате желание - или може би призвание - да бъдете лидери, Джон Максуел ще ви помогне да постигнете виждането, влиянието и мотивацията, необходими за постигането на успехи в лидерството. Нека „Развий лидера в теб\" ви даде ясна представа за лидера, който можете да сте сега и в бъдеще.
Джон К. Максуел, известен като експерта на Америка по лидерство, всяка година изнася лично лекции пред стотици хиляди хора. Той е споделял своите принципи за лидерството в 500 водещи американски компании, във Военната академия на САЩ в Уест Пойнт и в спортни организации като НБА и НФЛ. Доктор Максуел е основател на няколко организации, между които „Максимъм Импакт\", посветена на това да помага на хората да постигнат своя лидерски потенциал. Той е автор на повече от тридесет книги, сред които „Двадесет и един неопровержими закона на лидерството\", „Да се превърнем в личност с влияние\", „Пътуване към успеха\", „Развий лидера в теб\" и „Да изградим лидерите около нас\".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^