Речник на перфектните фрази за мениджъри и супервайзъри (ISBN: 9789546855251)

Речник на перфектните фрази за мениджъри и супервайзъри (ISBN: 9789546855251)

Речник на перфектните фрази за мениджъри и супервайзъри (ISBN: 9789546855251)

Описание
Ключови думиЕзици, Езици, Речници

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Стотици готови фрази за приложение на два езика във всяка ситуация в управлението

Утвърди своята власт и постигни целите си!

Това, което казвате и начинът, по който го казвате, установява тона на всяка бизнес комуникация, независимо дали общувате с проблемен служител, агресивен колега или взискателен началник. Перфектни фрази за мениджъри и супервайзъри е кратък практически курс по комуникационни умения на работното място, написан от водещ консултант в областта. Примерните описания на развитието на почти всеки възможен сценарий, както и стотиците ефективни фрази, съдържащи се в него, ви осигуряват нужните инструменти, за да установите лидерската си позиция и да постигнете вашите цели с подкрепата на колегите ви. Научете се как:

Да установявате тон на взаимно доверие и респект
Да се справяте с проблемни служители и деликатни проблеми
Да налагате дисциплина и да уволнявате
Да представяте нови идеи, процедури или политики

Вашата ефективност на работното място зависи от това как говорите с другите. Този основен подходящ за всякакви цели справочник ви осигурява идеалните думи и фрази, които гарантират постигането на търсените резултати.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^