Речник по хомеопатия (ISBN: 9789543218516)

Офертите за продукта

 

Речник по хомеопатия

Още 1 офертиЗатвори офертите
27,55 лв
Информация в магазина
към магазина »
bookpoint.bg
 

Речник по хомеопатия (BKBKZ01350)

Още 1 офертиЗатвори офертите
29,00 лв
Безплатна доставка
Информация в магазина
към магазина »
ozone.bg
Описание
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Днес хомеопатията е в сърцето на медицинската практика. Тя е ефикасна, нетоксична и икономична практика, която обема всяка болест и взима предвид възможните естествени реакции на организма.

Подробно описание на 350 хомеопатични лекарства – произход, показания, сравнения, психологически признаци, когато последните са необходими за избора на лекарството.
Съвети за повечето болести. За всяко отделно заболяване се подчертават възможностите и границите на хомеопатията. Систематично се посочва кога трябва да се търси консултация и дали е необходимо лечение на терена. Приведени са точни примери за лечение.
За първи път са изброени, класирани и обяснени насочващите симптоми при избора на основните лекарства на терена.
Множество статии, осъвременявани редовно: производство, изследвания и нови специалитети се добавят всяка година, за да допринесат за един все по-точен портрет на хомеопатията.
Жак Буле вече публикува книгата Да се лекуваме с хомеопатия, която се радва на голям успех.

Общопрактикуващ лекар и хомеопат с над двадесетгодишен стаж. Преподавател в няколко факултета, ръководител на Центъра за развитие и разпространение на хомеопатията (CEDH).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^