Речник по хомеопатия (ISBN: 9789543218516)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

 

Феноменология на духа

30,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
helikon.bg
Описание
Автор Г. В. Фр. Хегел, Жак Буле
Ключови думи Философия
Език български

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Днес хомеопатията е в сърцето на медицинската практика. Тя е ефикасна, нетоксична и икономична практика, която обема всяка болест и взима предвид възможните естествени реакции на организма.

Подробно описание на 350 хомеопатични лекарства – произход, показания, сравнения, психологически признаци, когато последните са необходими за избора на лекарството.
Съвети за повечето болести. За всяко отделно заболяване се подчертават възможностите и границите на хомеопатията. Систематично се посочва кога трябва да се търси консултация и дали е необходимо лечение на терена. Приведени са точни примери за лечение.
За първи път са изброени, класирани и обяснени насочващите симптоми при избора на основните лекарства на терена.
Множество статии, осъвременявани редовно: производство, изследвания и нови специалитети се добавят всяка година, за да допринесат за един все по-точен портрет на хомеопатията.
Жак Буле вече публикува книгата Да се лекуваме с хомеопатия, която се радва на голям успех.

Общопрактикуващ лекар и хомеопат с над двадесетгодишен стаж. Преподавател в няколко факултета, ръководител на Центъра за развитие и разпространение на хомеопатията (CEDH).
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^