Революционното богатство (2007)

Описание
Ключови думиПублицистика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга е за бъдещето на богатството - видимото и невидимото - за една революционна форма на богатство, която ще прекрои нашия живот, нашите компании и нашия свят през устремените към нас години.

Тя обсъжда всичко - от семейството и трудовата заетост, до разрастващата се комплексност на всекидневния живот. Занимава се с истини, лъжи, пазари и пари, хвърля светлина върху колизията между промяната и антипромяната в света около нас, както и в самите нас.

" Днешната революция на богатството ще създаде много възможности и нови жизнени траектории не само за креативните предприемачи в сферата на бизнеса, но и за предприемачите в областта на културата и образованието. Тя ще предостави нови шансове за премахване на бедността по света. Но ще отправи тази покана за светло бъдеще с едно предупреждение: рисковете не само се умножават, но и ескалират.

Бъдещето не е за страхливците!... "
Алвин и Хайди Тофлър
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^