Рискова диагностика и оценка на корпоративните клиенти в общото застраховане (2013)

Рискова диагностика и оценка на корпоративните клиенти в общото застраховане (2013)

от 15,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЧуждоезична, Икономика, Икономика
Езикбългарски
Брой страници364
Тегло592

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Застрахователите у нас ежегодно понасят загуби в резултат на несъбрани, отписани застрахователни вноски и обезценени застрахователни вземания от клиенти и презастрахователи. Като се прибавят и разноските, изплатени, но невъзвращаеми, по аквизицията и администрирането на застраховките, общият средногодишен размер на въпросните суми възлизат на около годишния премиен приход една средно голяма застрахователна компания.
Основната цел на разрачотката е да се привлече вниманието на специалистите от застрахователната практика върху някои теоретически постановки, както и върху сравнително лесно приложими практически подходи за по-рационален и ефикасен застрахователен риск мениджмънт в застрахователното дружество. По-конкретно, целта, стремежът и всички усилия са фокусирани върху опита да бъде разработен и представен един специализиран застрахователен структурен подход при осъществяване на рисковата диагностика и оценка на корпоративната клиентела в общото застраховане.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^