Още оферти

Описание
„Удивителна книга.
— The Independent

„Родени лъжци е истинско постижение: свежо, интригуващо четиво, което прави смели заключения за ролята на лъжата в нашия живот.
— Стивън Джонсън, автор на Откъде идват добрите идеи и Всичко лошо е добро за теб

„Обхвата на цитираните източници е удивителен... Страшно ми допадна иронията и изобретателността на тази книга.
— The Times

„Абсолютно очарователно пътешествие из най-уникално човешкия от всички човешки таланти: умението да лъжеш.
— Джона Лерър, автор на Решителният момент

„Родени лъжци се чете както се четат най-добрите детективски романи – това е едно просветляващо, удивляващо и страшно занимателно проучване на всекидневните ни лъжи. Отървах се с лъжа от една светска проява и останах будна цяла нощ, докато не я дочета.
— Кейт Фокс, автор на Наблюдения върху англичаните

„Смайващо изследване на тази всеобща черта от един изгряващ талант. Прочетете Родени лъжци: тя ще ви провокира, изненада и ще ви забавлява до дупка. Повярвайте ми.
— Ричард Уайзмън, автор на 59 секунди 

„Книга, която не спира да ви стряска и удивлява. Написана е с ерудиция, но знанието никъде не натежава – пълна е със страхотни истории. Освен това ще ви накара да видите себе си – и света около вас – в нова светлина.
-- Daily Mail

----------------------------

За автора:

Иън Лесли живее в Лондон и съчетава кариерата си в рекламния бизнес с писателското поприще. Според Адам Боултън неговата първа книга – Да бъдеш президент, отличена от литературното списание Granta, „блестящо улавя драмата и екзалтацията около успешния път на Обама към Белия дом.

Иън Лесли пише за политика, култура, маркетинг и психология за Prospect, Guardian, BBC и The Times. Дискутира същите тези теми и в блога си Marbury, обявен от Observer за „един от петдесетте най-влиятелни блога в света. 
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^