Руски език за 5. клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541806654)

Руски език за 5. клас Подготовка за външно оценяване (ISBN: 9789541806654)

от 3,15 лв 2 оферти
Описание
Сборникът от тестови задачи за 5. клас е предназначен за учениците, изучаващи руски език като първи чужд език.

Тестовите разработки използват формата на МОН за външно оценяване по чужд език и включват текст за слушане с проверка на разбирането при слушане (8 задачи с множествен отговор); езикови задачи (9 задачи с множествен отговор, проверяващи усвояването на основни езикови категории); текст за четене с проверка на разбирането (8 задачи с множествен отговор).

Общият брой на тестовите задачи според рамката на МОН за проверка на знанията и уменията на учениците в 5. клас е 25, като всяка задача съдържа два или три дистрактора с един възможен верен отговор.
Вярно решена задача се оценява с 1 точка, невярно посочен отговор – 0 точки.
Текстовете за слушане и четене са подбрани съобразно възрастта на учениците и отразяват стилистичните жанрове, заложени в програмата – кратки разказчета, приказки, популярни текстове, написани на стандартен език и по тематичните области от програмата за 5. –6. клас.

Текстовете за четене и верните отговори са поместени в края на учебното помагало. Тестовият сборник може да се използва от учителя за провеждане на изходен тест, може да служи за подготовка към външно оценяване в 5. клас, както и за самостоятелна работа на учениците.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^