Ръководство по генно инженерство (2001)

Ръководство по генно инженерство (2001)
Описание
Генното инженерство е едно от най-бързо и успешно развиващите се направления на съвременната биология. Основаващо се на теоретичните постижения на молекулярната биология и генетиката, то доведе до разработването на бързи и опростени методи за генни манипулации и анализи. Те са в основата на епохални постижения, свързани с разкриване на структурата на генома на много организми, включително и на човека.
Ръководството по генно инженерство отразява опита на авторите при обучението на студентите в катедрата по генетика на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Някои от тях пренесоха знанията си от някои американски университети, където сега работят.

Надяваме се с този труд да бъдем полезни на студентите, аспирантите и асистентите от всички висши училища; които се интересуват от генноинженерните техники при решаването на различни биологични проблеми.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^