Ръководство по оперативна програма 3: Развитие на човешките ресурси + CD (2008)

Ръководство по оперативна програма 3: Развитие на човешките ресурси + CD (2008)

Ръководство по оперативна програма 3: Развитие на човешките ресурси + CD (2008)

от 32,40 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт
Езикбългарски
Брой страници392

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Пълноправното членство на България в ЕС ни дава възможност да осъществяваме политиките на ЕС в областта на сближаването, чиято основна цел е "По-голям растеж и повече работа за всички региони и градове на Европейската общност". Политиката за сближаване в държавите-членки се осъществява чрез оперативни програми (ОП), определени в Националната стратегическа референтна рамка (НСРР). Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" е насочена към подобряване качеството на живот на хората в България чрез подобряване на човешкия капитал, постигане на високи нива на заетост, повишаване на производителността, достъп до качествено образование и учене през целя живот и засилване на социалното включване.

Това издание е третото от поредицата за Еврофондовете и представя Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" като под форма на въпроси и отговори разглежда основни теми от същността на програмата и процеса на нейното изпълнение, а също така и основните документи, които определят изпълнението й. Включени са Оперативната програма, Регламенти 1083/2006 на ЕК и 1081/2006 на ЕП и на Съвета, Постановление №180 на МС за детайлните правила за допустимост на разходите, Закона за малките и средните предприятия, сайтовете, които предоставят информация по Оперативната програма и Индикативни годишни работни програми за предстоящите процедури през 2008 година.

В приложения към книгата диск сме включили документи, които са допълващи и дават по-ясна представа за процесите, които предопределят изпълнението на ОП "Развитие на човешките ресурси". Основните части са: Оперативна програма и национални стратегии и планове, Специфични нормативни документи, Образование, Социална закрила и социално включване, Здравеопазване, Регламенти и и директиви, Управление на фондовете, Обществени поръчки и Общи нормативни документи. Предимствата на информацията записана върху диска са, че е систематизирана и подредена и че може да разполагате с нея дори когато нямате достъп до интернет или когато конкретни сайтове не поддържат необходимата ви информация.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^