Ръководство за система от знания за управление на проекти (2011)

Ръководство за система от знания за управление на проекти (2011)

Ръководство за система от знания за управление на проекти (2011)

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Мениджмънт, Право
Брой страници494

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Основен инструмент за всеки ръководител на проект

Повече от 25 години „Ръководство за система от знания за управление на проекти\" (РМВОК® Guide) е водещ инструмент за професията управление на проекти и основна отправна точка в библиотеката на всеки ръководител на проект. Четвъртото издание на Ръководството РМВОК® Guide продължава традицията за усъвършенстване управлението на проекти със стандарт, който е лесен за разбиране и внедряване.

През 1983 г. , доброволци от Института за управление на проекти (РМI) за пръв път се събират да прецизират системата от знания за управление на проекти. Днес Ръководството РМВОК® Guide е признато като световен стандарт за управление на проекти и е един от най-добрите и разностранни източници, достъпни за професионалиста. Ръководството РМВОК® Guide съдържа основни практики, от които всички ръководители на проекти имат нужда за постигането на отлични резултати в проекта.

Повече от 2 милиона копия на Ръководството РМВОК® Guide се използват в момента. Във времето след публикуването на третото издание на Ръководството РМВОК® Guide PMI получи стотици ценни препоръки от световната общност за управление на проекти за подобрения и уточнения, които са прегледани и съответно включени в четвъртото издание.

Четвъртото издание е актуализирано, за да обхване най-актуалните познания и практики в управлението на проекти. То се фокусира върху подобряването на съгласуваността, яснотата и четимостта, за да се улесни разбирането и прилагането му. Диаграмите за потоците от данни за всеки процес са усъвършенствани, за да покажат свързаните процеси за входовете и изходите. Процесите са прецизирани и преструктурирани. Новото издание също така включва приложение, което разглежда основни междуличностни умения, които ръководителят на проекта използва в управлението му.

Четвъртото издание на Ръководството РМВОК® Guide отразява опита и познанията от практиката на ръководителя на проекта и представя основите на управлението на проекта, приложими в широк кръг от проекти. Този международно признат стандарт дава на ръководителите основните инструменти за управление на проекти и постигане на организационни резултати.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^