С. С++ бърз справочник - комплект от 2 тома (1998)

Описание
Ключови думиИнформатика, Програмиране

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Бързият справочник С/С++ съдържа обширно и пълно описание на езиците С и С++. Двата тома се основават на съответните ANSI-стандарти за С и С++. Първият том от този бърз справочник се занимава с отделните елементи и концепции на езика. Те са описани подробно и използването им е разяснено. Многобройните примерни програми и фрагменти от изходни текстове изясняват практическото им приложение.

Вторият том описва съдържанието на библиотеките, принадлежащи към стандартния обхват на езиците С и С++. Малки примерни програми за типични програмни задачи /вход и изход, работа с файлове, случайни числа, сортиране, управление на данни с STL - контейнери и т. н. / демонстрират приложението на най-важните функции и класове на библиотеките.

Мощността на персоналните компютри и сложността на софтуера им се увеличават непрекъснато и за потребителите става все по-трудно да следят всички функции на софтуера. Всички потребители - начинаещи или с опит с дадения софтуер, страдат от определен информационен дефицит. Всички те искат да наваксат бързо и лесно с досега неизвестните или рядко използвани функции.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^