Сбогом, наркотици! (2003)

Сбогом, наркотици! (2003)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Езикбългарски
Брой страници160

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

ДА СЕ ИЗЛЕКУВАШ САМ ОТ НАРКОТИЧНАТА ЗАВИСИМОСТ. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?-питат много от вас. Естествено, съществуват множество патентовани средства и методи за излекуване от наркозависимост. Но в основата на всеки метод е заложено желанието на човека да се отърве от гибелния навик. Иначе се губи смисълът на лечението, изразходваното време, сили и средства, които понякога се значителни. Авторът на книгата – психологът от Санкт-Петербургския наркологичен диспансер Евгений Миронов, от дълго време успешно работи по метода на Г. А. Шичко.
Той разглежда наркоманията като социална болест, която в съвременното общество, равнодушно към отделните личности, се проявява при пропуски във възпитанието и образованието. Авторът вниква в същността на проблема на наркоманията, затова дадените в книгата ПРЕПОРЪКИ ЗА ИЗБАВЯНЕ ОТ НАРКОТИЧНА ЗАВИСИМОСТ – НАРКОТИЦИ, ПУШЕНЕ, КАФЕ, дават реален шанс за успех в решаването на тази изключително сложна задача.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^