Счетоводният анализ (2015)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиУчебник
Езикбългарски
Брой страници208

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Счетоводният анализ се преподава от проф. д-р ик. н. Марин Димитров като научна динсциплина на студентите от магистърска програма "Счетоводство" - отначало в СА "Д. А. Ценов" - Свищов, а по-късно и понастоящем във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий - Велико Търново. Той през това време натрупва знания за счетоводния анализ и разработва методи и процедури за извършването му от счетоводството на предприятията. Те стават съдържание на този научен труд "Счетоводният анализ", който проф. д-р ик. н. Марин Димитров разработва съвместно с доц. д-р Иван Андреев.

Подходът на авторите, като едни от разработените в него теми са теоретични за счетоводния анализ: Счетоводството в управлението на предприятието и Въведение в счетоводния анализ, докато други: Счетоводен анализ на баланса, Счетоводен анализ на Отчета за приходите и разходите и Счетоводен анализ на Отчета за паричните потоци, са научно знание и инструментариум от методи и процедури от методи и процедури за практическто извършване на счетоводен анализ от счетоводството на предприятията.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^