Седемте лъча на еволюцията (ISBN: 9786199033340)

Седемте лъча на еволюцията (ISBN: 9786199033340)

от 11,70 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиЕзотерия, Философия, Религия
Езикбългарски
Брой страници192
Тегло389

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Седемте лъча на еволюцията са тематика, която е част от голямата теургия, от голямата тайна наука; тематика, която хилядолетията не са могли да изчерпат, защото различни йерархии са се докосвали до езотеричното знание и следователно в различни нюанси и концепции това знание е правено достояние на човечеството. Човекът все повече узрява за еволюция и той все повече се обожествява; все повече влиза в тайната на Великото Сътворение. Осъзнато или неосъзнато, без тази тайна той не може да живее. Човекът носи една вибрация на знание, че е Космична цялост, а и древността казва, че е микрокосмос и може да бъде единство с макрокосмоса!

"Трудът, който ви предлагаме, не е нито книга - той е спектометрия на Седемте космични лъча на Мировото съзнание, адресирани като лична и социална еволюция към планетния поселник. За нея няма катедра!
Всеки лъч действа според йерархията и потребата на духовната и материална перспектива, като всички формират историческите периоди - апогеи и залези. Никой Лъч не е сам по себе си достатъчен за живота. Защото не може да има само цезари, само пантократори, само философи, само учени и т. н. Нито само човек като анатомия, или само кумир като поведение... Той, човекът, е бог в развитие и Богоосезаема необходимост!"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^