Седмокласниците пишат (2001)

Седмокласниците пишат (2001)
Описание
Ключови думиУчебник
Брой страници232

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Учебното помагало е предназначено за ученици от 7. клас и е съставено в теоретически и практически план с цел цялостното запознаване с видовете писмени работи.
То е съобразено с учебната програма - може да подпомага целогодишната работа на учениците, както и подготовката им за кандидатстване в специализираните училища.

В първата част на помагалото са изяснени особеностите на видовете съчинения разсъждения, както и на отговор на литературен въпрос.
Стремежът на авторите е да разкрият механизмите за създаване на тези писмени работи. Наблюденията и изводите са резултат на продължителна работа с ученици от 7. клас.
Предназначението на помагалото е не да схематизира мисленето на ученика, а да развива неговата индивидуалност. За целта са предложени различни литературни задачи и
въпроси, които стимулират личностното начало. Направен е обстоен анализ на литературните текстове с учебна цел, за да ви посочим един от множеството
възможни варианти за интерпретация на текст.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^