Сексологичен буквар (ISBN: 9789542611530)

Описание
Д-р Златко Илиев е завършил Медицинския университет в Пловдив. От 1976 г. е асистент в Катедрата по физиология на същия университет. Със сексология се занимава повече от тридесет години. Член е на Световната /ISMH/ и Европейската /ESSM/ асоциация за сексология на мъжкото здраве. Учредител и член на Управителния съвет на Българската асоциация за сексуална медицина /БАСМ/. Участвал е в световни и европейски конгреси по сексология.

Освен с медицински проблеми на сексуалното общуване, той активно популяризира и сексологични знания. Написал е няколко книги, водил е много рубрики в периодичния печат, участвал е в стотици телевизионни и радиопредавания.

------------------------------------

Според него повишаването на сексуалната култура може да стане само чрез създаване на единна система за подобни знания в българското училище. Един цялостен период за въвеждане на единна програма за сексуално възпитание е финансово и методологично трудно и продължително дело.

Книгата „Сексологичен буквар, изградена по модела на „Рибния буквар на д-р Петър Берон от 1824 г. , ще запълни малка част от празнината, която оставя българското училище по проблема, а също така ще ускори процесите за създаване на единна програма за сексуално възпитание. 
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^