Сексът и насилието в рекламата (ISBN: 9789546499769)

Сексът и насилието в рекламата (ISBN: 9789546499769)

от 9,00 лв 5 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Маркетинг
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Христо Кафтанджиев е професор по реклама във факултета по журналистика на СУ. Специализирал е в Холандия, Англия, Ирландия и Русия. Живял е и е преподавал 3 години семиотика и реклама във Финландия. Водил е курсове и семинари по реклама, маркетингови комуникации и семиотика в Русия, Швеция, Германия, Щатите, Холандия, Швейцария, Австрия, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Чехия, Гърция, Украйна, Латвия, Литва, Естония. Бил е лектор на 3 световни конгреса на IАА (International Advertising Association) - в Мексико, Египет и Ливан. Чел е лекции и на два световни конгреса по семиотика - в Мексико и в Германия.

Книгата е за всички, които си изкарват хляба с реклама и комуникации -бренд мениджъри; маркетолози; рекламисти; пиармени; художници; фотографи; журналисти; филолози; психолози; социолози; политолози; както и студентите от всички тези специалности.

Това са основните преимущества на книгата:
Темата й е много интересна и актуална. Рекламистите сексуализират непрекъснато рекламите на многобройни продукти и услуги. Те са част от многомилиарден бизнес, който се разраства непрекъснато;
Описани са много от най-успешните рекламни стратегии и подходи;
Темата е анализирана и от най-различни гледни точки - рекламни; семиотични; визуални; психологически; маркетингови и т. н. ;
Наръчникът е илюстриран максимално със стотици от най-добрите световни реклами в тази област;
Изображенията са цветни и можем да осмислим цялата книга чрез тях;
„Сексът и насилието в рекламата\" не е досаден учебник, а приятен практически наръчник, написан леко и с много чувство за хумор.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^