Сезоните на нашите кризи (2006)

Сезоните на нашите кризи (2006)
Описание
Как да разпознаваме кризите в нашия живот и да се справяме с тях?

Психолозите ни уверяват, че кризите в нашия живот почват още при раждането, развихрят се през пубертета и ни съпътстват чак до старостта.
Излиза, че кажи-речи целият живот е непрекъсната криза. За щастие, това е преувеличение - същинските кризи са къси и интензивни, бележещи прехода между отделните "сезони" на живота ни. Много важно е обаче как ще излезем от тях. Неуспешно решената криза (особено в юношеството) може да превърне живота ни в безкрайно лутане, в низ от несполуки и разочарования. С всяка успешно преодоляна криза пък ние израстваме, ставаме по-силни, по-уверени в приключението, наречено живот. Ето защо за решаването на кризите има натрупан огромен човешки опит - стратегии, подходи, конкретни стъпки. С част от него ни запознава тази книга, в която всичко е преживяно, лично изстрадано и премислено - тъй че съветите в нея не са книжни, абстрактни и чуждоземски, а практични и максимално вписани в реалностите на днешния български живот.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^