Шанхай (ISBN: 9789546550873)

Шанхай (ISBN: 9789546550873)
Описание
Ключови думиРоман

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Епична сага в традициите на \"Търговска къща\" и \"Тай-пан\" на Джеймс Клавел.

Древно пророчество се преплита с новата история на един от най-омагьосващите градове в Азия.

Китай, 207 година преди Христа. С последния си дъх китайският император Цин Шъхуан разкрива пред своите верни приближени изумителна тайна и им поверява свещен завет. Сцените, изкусно гравирани в бивник от слонова кост, показват бъдещето на Китай - славно и ужасяващо. Императорът е избрал трима от своите най-верни хора - любимата си наложница, главния конфуцианец при двора и личния си пазител, които да предадат Завета на своите наследници и да запазят Бивника в тайна. Пътят на опиумния дим ще им покаже мястото, където ще се случи всичко това.
Векове по-късно наследниците на Тримата избрани ще станат свидетели на превземането на Шанхай от чужденците – търговци на опиум и мисионери. Сред тях две фамилии, свързани от стара вражда, ще изиграят основната роля в оформянето на града, който ще се превърне в център на нов Китай – град Шанхай.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^