Шерлок Холмс и Отрядът от улица \"Бейкър\": Падането на Шеметните Залинда (ISBN: 9789542700937)

Шерлок Холмс и Отрядът от улица \"Бейкър\": Падането на Шеметните Залинда (ISBN: 9789542700937)

Шерлок Холмс и Отрядът от улица \"Бейкър\": Падането на Шеметните Залинда (ISBN: 9789542700937)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиДетски, Приказки, Роман
Брой страници272

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

За Шерлок Холмс е писано много. Всъщност общо петдесет и шест разказа и четири романа, разкриващи много подробно всичките му приключения. Сътворил ги е неговият приятел и биограф доктор Джон Уотсън. Но макар тези истории да са доста забавни, трябва да кажем, че те не са съвсем точни.
Всеки, който е достатъчно осведомен за господин Холмс, знае, че той не е работил сам: една банда от бездомни момчета, наречена Отрядът от улица \"Бейкър\", са му помагали да разкрива престъпления. Не ви ли се иска да се запознаете с тях?
Преди да разгърнете тази книга - длъжен съм да ви предупредя, че ще се озовете в свят, пълен със смърт и опасности, с измама и алчност, в свят, в който злото често надвива доброто. Това четиво не е за страхливци и слабаци. Надявам се да намерите достатъчно смелост, за да не му обърнете гръб още сега.
И така, в един мрачен есенен ден Отрядът получава нова задача от Холмс. Знаменитата трупа въжеиграчи \"Шеметните Залинда\" загиват по време на изпълнение на акробатичния си номер. Инспектор Лестрейд от лондонската полиция е убеден, че това е нещастен случай. След кратък оглед на местопрестъплението обаче Шерлок Холмс открива неоспорими доказателства, че става дума за убийство, а вероятно нещата се простират и много по-надалеч...
Това е Досие № 1 от богатата колекция на Шерлок Холмс и Отряда от улица \"Бейкър\". Освен всички подробности около разплитането на сложния криминален случай, в него има безценна информация за изкуството на предрешаването, указания за създаване и използване на таен език, както и изключително полезни знания по история, но преди всичко блестяща интрига.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^