Шестото клеймо (ISBN: 9789545854224)

Шестото клеймо (ISBN: 9789545854224)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиФентъзи, Роман, Трилър
Езикбългарски
Брой страници528

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Едно дребно тайно братство. Едно опустошително ново оръжие за масово унищожение. Една невъобразима мишена.
КОГАТО Викат световноиз¬вестния харвардски про¬фесор по символика Робърт Лангдън, за да анализира тайн¬ствен символ - отпечатан с нажежено желязо върху гърди¬те на убит физик - той откри¬ва доказателство за невъобра¬зимото: възраждането на древ¬ното тайно братство на илю¬минатите... най-могъщата тайна организация, съществу¬вала на земята. Илюминатите са се появили отново за послед¬ната фаза от тяхната леген¬дарна вендета срещу древния им враг.
Най-ужасните страхове на Лангдън се потвърждават в навечерието на светия конклав, когато пратеникът на илюминатите съобщава, че са скрили бомба с часовников ме¬ханизъм в самото сърце на Ва¬тикана. Броячът вече цъка и Лангдън отлита за Рим с Ви¬тория Ветра, красива и загадъ¬чна италианска физичка, за да помогнат на Ватикана в от¬чаяната му борба за оцеляване.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^