Сигналите на любовта (ISBN: 9789547611863)

Сигналите на любовта (ISBN: 9789547611863)
Описание
Ключови думиЕротика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Като средство за комуникация, невербалните знаци на любовта съществуват от милиони години. Днес ние все още изразяваме своите емоции и чувства предимно чрез тях. Позите, жестовете и мимиките са универсални знаци за привличане или отблъскване във всички общества и култури. "Сигналите на любовта" е практическо ръководство, което се основава на сериозни невроанатомични и етнографски изследвания. Дейвид Гивънс проучва съществената роля на мимиките и разкодира сигналите на тялото, за да открие скритите послания, изпращани от различните му части. Той анализира формите, цветовете и позите и дешифрира влиянието на обстановката и пространството при срещите между мъжете и жените.

"Сигналите на любовта" ще ви научи как да гледате другия, как да четете по неговите очи, стойка, вървеж и облекло и как да участвате успешно в древния ритуал на ухажването. Разпознавайки неизречените емоции, мотиви и чувства, както и признаците на привличане, за вас ще е по-лесно да откриете любящ и дългосрочен партньор
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^