Силата на Луната (2009)

Описание
От анализа на тази книга, който е породен от интереса на авторите към изследване на човешката душа и облекчаване на човешките неволи, и от знанията им, свързани с астрологията, както и от поместените таблици и придружаващите ги насоки всеки може да разбере и да използва най-добрите дни за бизнес, пътуване, срещи, договаряния, лечение и консултация с лекари, за селскостопански дела и т. н. – все неща от жизнена необходимост. С това не ви задължаваме, уважаеми читатели, да "употребявате" в живота и в дните си нашите убеждения, а само даваме насоки да знаете кое е най-подходящо за вас време при всяка ваша дейност с цел сполука и успех, които най-искрено ви пожелаваме.

ЗАЩОТО:
Звездите предразполагат, но не принуждават, те само ни карат да мислим, да знаем и да помним, че можем чрез самодисциплина, диета и вътрешна хармония да се подчиним на тяхното влияние.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^