Силата на мудрите (ISBN: 9789546262417)

Описание
Ключови думиЙога, Медицина, Здраве, Здраве
Брой страници300

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

СИЛАТА ДА ПРОМЕНИТЕ ЖИВОТА СИ Е В РЪЦЕТЕ ВИ
Йога движенията на ръцете, наричани мудри, ни свързват с изобилни лечебни, балансиращи и енергизиращи сили. Нашите тела съдържат 72 000 пулсиращи електрически потоци, осигуряващи протичането на енергията в цялото тяло, което е ключът към общото ни благосъстояние. Простите триминутни практики, представени в тази книга, ще ви позволят да балансирате този поток: да пренасочите, презаредите и стимулирате мозъчните центрове, нерви органи според собствената ви нужда и да откриете удоволствието да бъдете самите себе си.
Дипломиран йога терапевт, Сабрина Меско създаде тази книга специално за жените, предлагайки ясни и прекрасно илюстрирани инструкции за изпълнение на 79 могъщи упражнения, специално подредени така, че да помогнат на жените да се чувстват по-добре, да изглеждат по-добре и да утвърдят своята женска същност. Тя включва мудри за;
Емоционално равновесие
Против стареене
Сексуално зареждане с енергия
Преодоляване на страха
Висше съзнание
По-добро общуване
По-силен характер
Мъдрост
Просперитет
Щастие
Подходящи дихателни упражнения, визуализации, мантри и утвърждения подсилват мощта на всяка мудра. За да изпълнявате тези зареждащи ви със сила упражнения, не се нуждаете от никаква предварителна подготовка в йога. Щом можете да движите ръцете и дланите си, вие сте в състояние да използвате тези древни практики, за да преобразите живота си.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^