Силата на ума (2015)

Описание
За какво става дума в книгата? Отново за неограничените възможности на човешкия ум. Как да постигнем емоционално благополучие и професионален успех, като упражняваме контрол върху мисълта и активизираме умствения си потенциал в процеса на промяна на нагласата и поведението си. Когато затворите последната страница на "Силата на ума", ще разполагате с "подробен план" за:

отхвърляне на тиранията на мислите, ограничаващи постиженията във вашия живот
тотална промяна в начина ви на мислене и в нагласата ви към света
установяване на контрол върху спомените от миналото

Следователно тази книга има за цел да ви провокира (благородна цел, нали?) и да насърчи осъзнаването на вътрешната ви сила, на способността да управлявате собствените си мисли, вместо да позволявате да ви управляват те.

Джеймс Борг е известен бизнес консултант в областта на психологията, мениджмънта и междуличностното общуване. Редовно организира и води уъркшопи, посветени на комуникативните умения и развитието на „свръхпамет.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^