Символите на Рейки (2006)

Символите на Рейки (2006)
Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Брой страници650

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Древната система за лечение с ръце - рейки - достигнала до нас чрез опита на Микао Усуи, има безброй последователи в целия свят. В своята необикновена книга, двамата автори дават много пълно и задълбочено изследване на символите и мантрите в Рейки, водени от желанието да предпазят читателите от заблуди и грешки и да сложат край на \"бакалската търговия с тайни\". Любек и Хозак стигат до същността на символите като форма на някакво щастливо преживяване (например, отваряне на сърцето), което съкратено и образно е предадено в абстрактна форма. Символът може да бъде още форма на познание или указание за действие. . Има две големи групи символи - символи, взети от природата - луната, слънцето, светлината, мракът, звездите, водата. И изкуствено създадени символи - буквите от азбуката, мандалите, ин/ян, символите на рейки, мантрите. В духовен контекст и двата типа символи служат като прототип на висшата реалност или като посредници на необикновени преживявания и свещено познание, които не могат да бъдат изобразени и предадени по друг начин, Символите събуждат нашата творческа сила и ни дават възможност да реализираме целия потенциал, който носим.

От СИМВОЛИТЕ НА РЕЙКИ ще разберем:
Кои са най-често срещаните грешки при използване на символите и мантрите;
Как да съхраним енергията на символа в себе си;
Каква е връзката между символите и чакрите;
Защо са нужни инициациите;
Как можем да използваме силата на мудрите, за да изцелим себе си и другите.
Защо всяко решение трябва да се превърне в действие.
\"Тези знаци за любов, мир и мъдрост стоят до вратата в Чистата страна и водят към рая. Който премине през тази врата и работи в името на любовта, хармонията и мъдростта, наистина може да стигне дотам. Опитайте!
Таз книга е ключът за вратата. Пътя, обаче, всеки трябва да извърви сам!\"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^