Системи за възнаграждения (ISBN: 9786197003147)

Системи за възнаграждения (ISBN: 9786197003147)

от 24,30 лв 3 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници320
Тегло601

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Настоящата монография е посветена на една група проблеми, които са винаги актуални, както за теорията, така и за практиката - възнагражденията на наемния персонал и разходите за труд на работодателите. Основната причина за тази постоянна актуалност е, че възнагражденията и разходите за труд са пряко свързани с осигуряването, развитието и използването на ключовия ресурс за всяка организация и общество - хората. Именно хората с техните способности, знания, умения, опит, желание за работа и постижения са основният фактор за конкурентоспособност та и просперитета както на отделната организация, така и на цялата обществена система. ,
Основната цел на монографията е да се представят най-съществените теоретични аспекти, свързани със системите за възнаграждения в организациите, както и основните практически проблеми и възможни решения (включително - конкретни методи, процедури и алгоритми), свързани с дизайна (проектирането) на системите за възнаграждения, приложими в практиката на различни организации.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^