Скок-подскок Учебно помагало по образователно направление "Физическа култура (ISBN: 9789541803561)

Скок-подскок Учебно помагало по образователно направление "Физическа култура (ISBN: 9789541803561)

от 2,70 лв 2 оферти
Описание
Книжката "Скок-подскок" от поредицата „Чудните книжки" е помагало за деца от подготвителна група в детската градина и в училището по образователно направление „Физическа култура".
Тя има за цел да подпомогне подготовката на децата за училищно обучение. Работата с това помагало не трябва да замества двигателната дейност, а да я допълва при формирането на представи за движения, пособия, облекло, спортове, взаимодействия, правила, възможности и способности.

Тези представи са в пряка връзка и способстват за формирането на предвидените в програмата двигателни умения и отношения.
В книжката са предвидени дейности като разказване, откриване, оцветяване, рисуване, изрязване и др. , които да съхранят интереса на децата към движението и играта.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^