Скръц (ISBN: 9789543372461)

Описание
Ключови думиБългарска литература, Роман
Езикбългарски
Брой страници156
Тегло186

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Търсещите хора са надеждата на човечеството за светло бъдеще. Героите на Маринов ще утолят жаждата на придирчивия читател за креативна многопластова литература, базирана върху мултифункционалностт а на една богата самобитна образност. Маринов винаги е бил част от общността на натуралните характери, формиращи социума в китните кътчета на нашата страна. Той съумява да се абстрахира от една действителност, подчинена на обикновената житейност, и да погледне отвъд прозаичното ежедневие, към хоризонтите на натуралистичната духовност.

Като представител на съвременния български неосимволизъм, Маринов маркира жалоните на едно течение в литературата, което изгражда своите образи посредством претопяването на класическите идеи в симбиотичната разплавеност на качествено нови изразни средства. Книгата на Маринов е едно жарко себераздаване в бездуховността на нашата съвременност. Читателят ще бъде завладян от класическите персонажи на героите, които живеят въпреки сковаващата причинност на предопределеното си битие. Ценностите, които Маринов поднася на четящата публика, са неразривно свързани с дълбоките устои на истинската човечност и стремежа към добруване.

„Край Всеки голям камък стоят няколко по-малки".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^