Скъпоценност в лотоса (1998)

Описание
Тези древни тайни се появяват от манастирите и мистичните школи. Някои от най-мощните техники са вече достъпни за вас. Настоящите двадесет урока могат да ви доведат до нови нива на самоусъвършенстване. Сега вече ще можете да се научите да управлявате жизнената сила на вашето тяло и да създавате сексуална сила. Ще се увеличи вашето енергийно ниво, ще можете сами да се лекувате и подмладите, ще изпитате удоволствие от усещанията, развиващи се спонтанно с вашата практика. Вече няма да се раздвоявате между духовността и сексуалността. Овладявайки тайните на Сексуалната Алхимия, вие ще можете да преобразите сексуалните си преживявания в духовно пробуждане.

В този курс вие ще научите: да създавате и съхранявате сексуалната си енергия; да контролирате енергията си по цялото тяло, за да се лекувате и подмладявате; да увеличите енергията си за по-дълъг и по-силен оргазъм; да насочвате оргазмената енергия към мозъка за пробуждане на спящите мозъчни клетки и увеличаване на вашите усещания; да долавяте вътрешната работа на своето тяло и ум; да постигате хармония с Космоса и да откривате своята божественост.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^