Сладкодумна пътечка към родния език Учебно помагало по направление Български език и литература за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807255)

Сладкодумна пътечка към родния език Учебно помагало по направление Български език и литература за трета група в детската градина (ISBN: 9789541807255)

от 5,40 лв 2 оферти
Описание
Учебната книжка съдържа 64 страници и осигурява индивидуалната работа на детето за цялата година по направлението. Включеното образователно съдържание гарантира плавния преход към подготвителната група. В тематично отношение помагалото дава възможности на децата да овладяват представите и уменията, отнесени към езика, на основата на познати любими и непознати литературни произведения.

Разработената система от задачи и упражнения умело комбинира използването на различни методи и средства при усвояването на образователното съдържание. Книжката съдържа и система от диагностични задачи, чрез които се проверява степента на усвояване на образователното съдържание в началото и в края на годината.

Те дават възможност на учителя да определи характера и вида на дейностите, които е необходимо да използва при работата си в подготвителната група. Към системата за работа по това направление е разработен и комплект дидактични табла, съчетани с оперативен материал, които подпомагат работа с групата.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^