Следи вместо пепел: Как да работим с мисъл (2009)

Следи вместо пепел: Как да работим с мисъл (2009)

Следи вместо пепел: Как да работим с мисъл (2009)

от 15,00 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници268

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

* Всякакви, но не!стандартни

Провокативни идеи за мениджъри, пазари, компании!

"Чиста загуба на време е да робуваш на посредствеността", казват Аня Фьорстер и Петер Кройц. Тяхната книга показва, че нещата могат да се случват и по друг начин - в икономиката, в мениджмънта, в обществото. И във всеки от нас поотделно. Направете нещо! Нещо необикновено! Нещо революционно! Защото този, който не развива уникалните си заложби, ще трябва да се конкурира с 1,3 милиарда китайци.

* Кризата идва

Световната икономическа криза наближава. Фактите говорят, че до 2010 година балонът на глобализацията ще се спука и ще предизвика драматични последствия сред голяма част от населението на Земята: радикално обезценяване на спестяванията и социалните осигуровки, експлодиране на разходите, крах на световната търговия. С много примери и аргументи уважаваният професор по икономика и експерт по борсова търговия Макс Оте анализира причините за сътресенията в икономиката и посочва начините за оцеляване на всеки един от нас.

* Следи вместо пепел: Как да работим с мисъл

Внимание, тази книга е страстен апел към преосмисляне!

Вие решавате дали да разпръсквате пепел, или да оставяте дири след себе си. Бъдещето принадлежи на онези компании, за които "смисълът" има значение, и чиито служители, а дори и клиенти получават усещането за участие в значими дела.
Който иска да оставя следи, трябва да върви пред останалите. Авторите на икономически бестселъри Аня Фьорстер и Петер Кройц показват как да стане това.

Някои работят с душата си, а други просто се трудят. С настоящата книга авторите на икономически бестселъри Аня Фьорстер и Петер Кройц ще ви покажат как да се включите към първата категория. И тъй като има два типа икономика, има и два типа компании. Едните, в които зее празнота и безсмислие, които вдигат шум и пепел и затлачват пазарите със своите скучни продукти, са застрашени от изчезване. Другите, чиито идеи, страст и уникален дух се олицетворяват от мениджърите, изживяват се от служителите и се усещат от потребителите, оставят след себе си следи на планетата.

Тайната на техния успех разбулват в новата си книга Аня Фьорстер и Петер Кройц. Посланието им гласи: Ние можем сами да решаваме дали да вършим рутинно задълженията си, или да потърсим смисъл в действията си – било като служители, като предприемачи, като потребители или като част от обществото, в което живеем.

Аня Фьорстер и д-р Петер Кройц принадлежат към едно ново поколение иноватори в икономиката. Техни клиенти са ръководните екипи на BMW, IBM, Deutsche Bank и други именити компании. Двамата консултанти по мениджмънт се наложиха като търсени референти и успешни автори, написали вече шестата си книга.

"Следи вместо пепел" е тематично продължение на "Всякакви, но не!стандартни", която бе отличена като "най-добра икономическа книга за 2007 година".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^