Слово на Мъдростта 7 (2012)

Слово на Мъдростта 7 (2012)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиЕзотерия, Философия, Религия
Езикбългарски
Брой страници164

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Посланията съдържат информация, която не принадлежи към никоя определена система от вярвания и към никоя конкретна религия. Техният основен смисъл е: Човечеството преминава през много важен етап в своето развитие, когато трябва да се откаже от съсредоточаването си върху личността, върху егото. Необходимо е да се премине на ниво на съзнанието, на което човек разбира, че той не е само физическо тяло. На това ниво на съзнание той осъзнава своята Божествена непреходна природа, усеща взаимната връзка с всяко живо същество, с цялата вселена. Възниква чувство на безкрайна Любов, Състрадание и Милосърдие към всичко, което изпълва пространството. На това ниво на съзнание са недопустими такива негативни явления като омраза, войни, завист, отмъстителност, насилие, невежество, страх.

И ако човечеството в най-близко време не изравни своя курс на развитие в съответствие с еволюционния поток, стават неизбежни най-страшните последствия от неправилния колективен избор на човечеството, включително и глобален катаклизъм. В Посланията на Владиците на Мъдростта се съдържат конкретни препоръки за това, как да се действа за изменение на съзнанието. Те са протегната през световете ръка за помощ. Книгата е част от поредицата "Послания на Владиците".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^