Слушай сърцето си (ISBN: 9789548454513)

Описание
Всичко, което правим, е заради самите нас. И най-вече заради опитностите, които искаме да придобие нашата душа.
Другите само ни помагат за движението на мисълта, за приемането или отхвърлянето, за нашите постъпки и реакции, с които реагираме и приемаме света.
Всичко, което правим и не правим, е ЗА и ЗАРАДИ самите нас.
Много е важно да осъзнаем това, защото то ще ни помогне да спрем да осъждаме другите, да спрем да ги обвиняваме, че постъпваме или реагираме по даден начин заради тях.
Предизвикателствот о са те. Защото тяхното предизвикателство е енергията, която задвижва нашите мисли, реакции, разсъждения.
Това са импулси, които ние си разменяме, за да има движение на мисълта. Да бъде жива материята, за да се изживяваме в една или друга роля. Да бъдем добри или лоши, според нашите мисли, реакции и постъпки.
Не мислете, че само постъпките ни издигат или принизяват. Мислите ни са по-важни и много по-опасни.
Затова и умишленото престъпление в законодателството се наказва много по-строго.
Макар и да не сме съвсем наясно как стоят нещата на духовно ниво, ние ги правим в живота. Мисълта е най-важна - най-красивото или опасно нещо.
Чрез мисълта човек може да се въздига или да се самоунищожава, да лети или да бъде в ада. Всичко зависи от нашите мисли. Те ни възвисяват и те ни принизяват.
Всичко зависи най-вече от нашето приемане на света около нас, от настройката ни към другите, от любовта, която носим, която прилагаме.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^