Слънчева пътека (ISBN: 9789540114927)

Слънчева пътека (ISBN: 9789540114927)
Описание
Христоматия по литература за подготвителна група в детската градина и в училище, част от програмната система „Ръка за ръка. Предоставя:
— Условия за постигане на целите и очакваните резултати, заложени в образователното направление „Български език и литература; — Възможности за запознаване и общуване на детето със специфичния свят на художествената литература, за съпреживяване на литературната творба; — Съдържание, структурирано в 15 тематични блока; — Идеи и варианти за четене, коментиране и интерпретиране на над 250 фолклорни и литературни творби по избор, за връзка с останалите образователни направления; — Възможности за стимулиране на познавателното развитие, за пораждане и изразяване на спонтанни емоционални реакции, за разширяване на детския опит; — Методическа концепция, чрез която детето овладява един нов тип познание, придобито посредством сложните човешки чувства и емоционални реакции.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^